Track & Trace


Quads en SXS's zijn hot onder dieven. Je leest heel vaak over gestolen voertuigen en maar zelden worden ze (in goede staat) teruggevonden.

Om de vindkans enorm groot te maken, kun je jouw quad of SXS (onzichtbaar) voorzien van een Track & Trace module. Met één druk op de knop kun je direct zien waar jouw quad of SXS zich bevind en kan de politie snel ingrijpen. Daarbij zal de politie veel sneller in actie komen als ze weten waar jouw quad of SXS zich bevindt, omdat ze dan de daders op heterdaad kunnen betrappen!

Een enorme goede reden om een Track & Trace module te installeren!

Wij verkopen Track & Trace modules van REGENT. Onderstaand de belangrijkste voor de quad en SXS, maar we kunnen natuurlijk het hele assortiment van REGENT leveren.

Over REGENT:
Regent Mobile Security is al sinds 1995 actief op het gebied van zakelijke en particuliere beveiligingen. Innovatie, professionele producten en een goede service zijn de rode draad binnen onze organisatie. Vanuit de vraag uit onze klantenkring naar mobiele beveiligingsoplossingen is er over de afgelopen jaren een aparte beveiligings tak ontstaan, Regent Track & Trace.

Door middel van de nieuwste technologie op het gebied van gps volgsystemen heeft Regent Track & Trace een serie bedrade-en draadloze track en trace systemen ontwikkeld met ongekende mogelijkheden voor de meest uiteenlopende toepassingen.