Sena


Sena is één van de meest toonaangevende fabrikanten in de wereld van bluetooth apparatuur. Op het gebied van motorfiets communicatie systemen heeft Sena de absolute top bereikt. Sena heeft voor de motorrijder diverse producten in het programma waaronder Bluetooth Communicatie en Intercom systemen.

De Sena SMH10 is het ultieme vlaggenschip en is voorzien van alle mogelijke opties die Sena momenteel biedt. De Sena SMH10R is de compacte, ultraplatte uitvoering van de Sena SMH10.

De Sena SMH5 is de kleinere en aangepaste variant. De Sena SMH5 is ook verkrijgbaar in een versie met een ingebouwde FM tuner, waarmee je radio kunt luisteren: de Sena SMH5-FM. Deze headsets zijn voorzien van indrukwekkende features waaronder de uiterst gebruiksvriendelijke "Jog Dial". Met deze "Jog Dial" zijn de functies zeer eenvoudig te bedienen.

Daarnaast is er de Sena SM10, een transmitter waarop meerdere audiobronnen, ook bedraad, en een bluetooth headsets op aangesloten kunnen worden.

De Sena SR10 maakt je portofoon bluetooth. Sluit je portofoon aan met een kabel en koppel je bluetooth headset aan de Sena SR10.