Telefoonhouders

SP CONNECTTM is een handelsmerk van de internationale ondernemingsgroep SP United Holding AG. De groep heeft vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Slowakije, China en de VS.

De kerncompetenties van de Duitse vestiging liggen in het ontwerpen van gereedschappen, het maken van gereedschappen en spuitgieten. Hierdoor heeft het bedrijf zich de afgelopen twee decennia gevestigd als toeleverancier voor de auto-industrie.

Na uitgebreid onderzoek en ontwikkeling werd in 2016 SP CONNECTTM gelanceerd, 's werelds meest veelzijdige bevestigingssysteem voor smartphones. De basis van de productlijn is de Phone Case, een beschermende en multifunctionele case met een geïntegreerd bevestigingsmechanisme. Het veilige 90° draai-vergrendelingssysteem in combinatie met de snelle en eenvoudige bevestiging creëert bijna onbeperkte toepassingen. Deze worden aangevuld met een uitgebreid assortiment sportspecifieke bevestigingen, accessoires, fietstassen en lampen.

Het uitgebreide, perfect op elkaar afgestemde productassortiment, gecombineerd met een groot aantal sporten, vrijetijdsbestedingen en alledaagse activiteiten, opent een oneindig aantal mogelijke combinaties.

Op de quad, racefiets, mountainbike, beachcruiser, motorfiets, scooter, snowboard, boot, in de auto, tijdens het hardlopen, golfen of wat dan ook - SP CONNECTTM heeft een oplossing voor het bevestigen van je smartphone.