Shark - universeel windscherm

Windschermen universeel

<NIEUW> Shark - universeel windscherm
<NIEUW> Shark - universeel windscherm
<NIEUW> Shark - universeel windscherm
96,00 *Prijzen zijn inclusief btw € 79,34 exclusief btw
Artikelcode9260SW
Op bestelling. Levering: 3-5 werkdagen
Grote windscherm voor utility quad's. Deze voorruit is gemaakt van duurzaam, slagvast polycarbonaat van hoge kwaliteit en beschermt je tegen wind, modder, kou en andere elementen. Dankzij het universele montagesysteem kan het windscherm op een grote verscheidenheid aan ATV's worden gemonteerd.

  • Geweldige bescherming tegen de elementen
  • Solide constructie
  • Gemaakt van helder, robuust 4 mm polycarbonaat
  • Eenvoudig te installeren universeel montagesysteem
  • Geschikt voor de meestequads zoals Arctic Cat, Yamaha, Polaris, Honda, Can-Am, Suzuki, Kawasaki, TGB, Access Motor, Kymco etc.
  • Alle benodigde hardware en instructies inbegrepen

Installatie en reiniging:
LET OP: Warmteophoping door zonlicht
Zonlicht dat wordt weerkaatst door de binnenkromming van de voorruit kan op bepaalde tijden van de dag extreme hitteophoping op het quad instrumentarium veroorzaken en mogelijk zelfs plastic onderdelen laten smelten. Als u uw quad in direct zonlicht laat staan, kan het licht gefocust raken en kan er brandschade ontstaan. Parkeer uw quad in de schaduw of met de voorzijde naar de zon gericht, of plaats een ondoorzichtige hoes over het betreffende deel. Houd er rekening mee dat dit een veel voorkomend probleem is bij alle OEM- en aftermarket-voorruiten met een uitgesproken of convexe kromming. Door de zon veroorzaakte hitteschade valt doorgaans niet onder de garantie.

LET OP: Reinigen
Maak schermen van acryl of polycarbonaat niet schoon met schuurmiddelen of gewone glasreinigers. De oplosmiddelwerking van de alcohol of ammoniak kan het plastic vernietigen. Zorg ervoor dat remvloeistof, alcohol of sterke oplosmiddelen niet in contact komen met het scherm, omdat dit permanente schade kan veroorzaken.