CFMoto


QuadWise is officiëel dealer van CF Moto quads voor Noord Nederland. Wij hebben altijd diverse quad modellen en de meeste gangbare slijtdelen en accessoires op voorraad.

CFMOTO is gespecializeerd in Research and design, ontwerpen en fabriceren van watergekoelde motoren van 125 tot 1000cc, motorfietsen, scooters, en quads (ATV) en utility vehicles (Side by Side). Met meer dan 30 jaar ervaring in deze sector, beoogt CFMOTO het ontwikkelen van kwaliteitsproducten en behoren ze top de top van deze motorsportindustrie wereldwijd.

Visie
In 2009, werd CFMOTO bekroond met de titel “ National High and New Technology Entreprise”.
Het dealernetwerk van CFMOTO strijkt over Europe, Noord en Zuid Amerika, Australie, Nieuw Zeeland en Afrika. CFMOTO werd erkend als wereldwijd merk voor innovatie en differentitiatie.
De sterkste eigenschappen van CFMOTO zitten in hun constante innovatiedrang in de laatste 30 jaar. CFMOTO heeft een R & D team welke 20% inneemt van de personeelsbestand. Met dit professioneel team samen met grote investeringen in R&D door het bedrijf verzekeren ze een ontwikkeling als een leidende fabrikant in deze industrie.CFMOTO bezit het ISO9001:2000 certificaat. Alle nieuwe CFMOTO voertuigen moeten eerst de “20.000km road test” met glans doorstaan voor ze op de markt gelanceerd worden.

Alle CFMOTO voertuigen zijn COC gekeurd die garanderen de hoogste kwaliteit en veiligheid. Alle CFMOTO voertuigen zijn EEC gehomologeerd voor de openbare weg en mogen overal bestuurd worden met uw autorijbewijs. CFMOTO ging jaren geleden de concurrentie aan met de gevestigde waarden op de markt met succes. Wanneer je een CFMOTO voertuig koopt moet je vooraf weten dat het voertuig aan extreme testen is ondergaan en met succes heeft doorstaan. CFMOTO voertuigen vind je terug in vele domeinen, zoals recreatie, land-en tuinbouw, adventure, bosbouw, enz…

En...  CF Moto geeft 2 jaar garantie op fabricagefouten!

Momenteel is CFMoto het meest verkochte quad en SXS merk ter wereld!

En dat is geen geringe prestatie! Door kwaliteit voor een juiste prijs te leveren hebben zij zelfs de gevestigde Amerikaanse merken in hun thuisland verslagen!