Polaris

WERELDWIJD MARKTLEIDER OFF-ROAD

Polaris staat al 65 jaar garant voor de beste off-road ervaring. Niets voor niets zijn we wereldwijd marktleider off-road. Onze quads en side-by-sides presteren in extreme omstandigheden en brengen je naar moeilijk begaanbare, ruige en verre terreinen. Polaris heeft de grootste line-up quads en side-by-sides voor volwassenen en jeugd. Voor avonturiers die rally’s rijden in de woestijn, recreatieve rijders in de bergen en bossen, voor professioneel gebruik en alles daar tussenin.

Polaris heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere merken. De meeste Polaris voertuigen zijn gehomologeerd en mogen legaal de weg op. Tevens hebben we het meest uitgebreide assortiment lock & ride accessoires die snel en eenvoudig zelf gemonteerd worden. En met het Road Side Assistance programma verlenen we premium service in onverwachte situaties.

LEGAAL DE WEG OP MET POLARIS
De meeste Polaris quads en side-by-sides zijn, naast de off-road uitvoering, leverbaar met Tractor- en/of L7e homologatie. Dat betekent dat u legaal de weg op mag met uw Polaris. Vraag uw dealer naar de homologatie mogelijkheden.
HET MEEST UITGEBREIDE ACCESSOIRE ASSORTIMENT
Polaris heeft het meeste uitgebreide aanbod lock & ride accessoires. Hiermee kan ieder voertuig in een handomdraai aan worden gepast aan uw gebruikssituatie. De lock & ride accessoires kunnen snel en eenvoudig zelf gemonteerd worden.

Hieronder kun je het segment kiezen: