SXS/UTV

Hieronder de SXS/UTV's van Polaris:

RZR
Side-by-sides voor grenzeloze adrenaline en prestaties. Polaris RZR is de ultieme race machine in de meest extreme omstandigheden en geeft recreatieve rijders en families een lach van oor tot oor. De side-by-sides zijn er als één-zits, twee-zits en voor meerdere passagier. Ook voor de jeugd is er een Polaris RZR.

RANGER
De best presterende all wheel drive side-by-sides voor werkers. Polaris Ranger verlicht het werk van agrariërs, bosbouwers, jagers, groenvoorzieners en andere professionals die de Ranger inzetten als werkbuffel. Er is een geschikte Ranger voor iedereen. Benzine, diesel én elektrisch. Met de lock & ride accessoires kan de Ranger in een handomdraai aan worden gepast aan iedere gebruikssituatie.

GENERAL
Combineer het nuttige met het aangename met deze veelzijdige side-by-side. Polaris General is doordeweeks een krachtig werkpaard en neemt je in het weekend mee op off-road avontuur. Zelfs de hele familie kan mee met de multi passagier uitvoering.

JEUGD
Polaris heeft het meest uitgebreide aanbod off-road voertuigen voor jeugd vanaf 6 jaar. Er is een side-by-side voor de allerkleinsten en voor tieners.

LEGAAL DE WEG OP MET POLARIS
De meeste Polaris quads en side-by-sides zijn, naast de off-road uitvoering, leverbaar met Tractor -en L7e homologatie. Dat betekent dat u legaal de weg op mag met uw Polaris.