Track & Trace / Quadtrack


GESTOLEN!
Ook quads en side-by-sides mogen zich “verheugen” in een toenemende belangstelling van het dievengilde. Goed georganiseerde bendes kunnen in een mum van tijd quads - die vaak zelfs vast staan met een goedgekeurd slot - meenemen. De kans dat het voertuig terugkomt is gering, quads worden nauwelijks teruggevonden.

Track & trace
Met Quadtrack kan men mobiele objecten – zoals quads - op afstand volgen, monitoren en beschikbare data uitlezen. Daarnaast hebben Quadtrack klanten de beschikking over een ervaren helpdesk inclusief bijbehorende 24/7 alarm opvolgingsdienst.

Zelf volgen via online platform of app
Door middel van uw eigen account op onze online platform beheert u uw mobiele objecten als het gaat om beveiliging, routes en Geo-Fence zones. Dit kan via een browser en met een app.

Opsporingsdienst "Secure Service"
Quadtrack biedt eindgebruikers van haar systemen een opsporingsdienst met internationale dekking. Na diefstal krijgt u direct professionele ondersteuning van onze alarmcentrale Fidron en haar opsporingsmedewerkers in het veld.

Route
Het Quadtrack track & trace systeem (12/30V) is eenvoudig aan te sluiten op elk willekeurig voertuig waarvan u een complete en nauwkeurige administratie wilt voeren. Verschillende rapporten geven een nauwkeurig en overzichtelijk beeld van uw gereden routes, snelheid en bijbehorende afgelegde kilometers inclusief begin-en eindstanden. Op kaart kunt u de afgelegde routes terugzien of de actuele locatie van uw voertuig bekijken. Door middel van verschillende Geo-Fences (= een virtueel beveiligingshekwerk) gebruikt u deze tracker ook voor de beveiliging van uw object.

Waarom Quadtrack?
- De ultieme beveiliging van uw quad
- Eigen online account in het Quadtrack platform
- Volg uw quad via de app voor Android en iOS
- Exacte routes, snelheden en beveiligingshekwerken
- Kilometer registratie inclusief servicemeldingen