Dr. Pulley variorollen

Zeer bekend in de scooterbranche, iets minder bekend in de ATV wereld, maar wij zijn ervan overtuigd dat dit niet lang gaat duren: Dr. Pulley.

Deze fabrikant uit Taiwan heeft een ingenieus rollen systeem ontworpen voor vario's, waardoor de hele bandbreedte van de varioschijf gebruikt wordt. Niet alleen zorgen deze rollen ervoor dat de ATV minder toeren draait (waardoor brandstofverbruik afneemt), maar ook is de topsnelheid hoger. Hoeveel hangt af van de quad en de gebruikte gewichten.

Onder het motto: meten is weten raden we een ieder die wil overstappen naar rollen van Dr. Pulley aan de originele rollen van zijn/haar ATV op te meten: grootte (diameter en dikte) en gewicht. Deze maat zoekt u dan op. Dr. Pulley raadt vervolgens een gramsgewicht aan die ca. 10% lichter is als origineel. Lichter/zwaarder kan/mag altijd, maar daarvan is het effect minder voorspelbaar!
Wij kunnen u hierin altijd adviseren!

Vragen? Neem dan even contact met ons op!
Wij kunnen de rollen ook in uw quad monteren!

Hieronder vindt u de meest gangbare maten/gewichten voor ATV's. Er zijn meer maten/gewichten verkrijgbaar en deze kunnen wij ook leveren!

Voor een lijst van scooters/ATV's met bijbehorende rollen klik je hier